Tash

30/9 2011

Permalink0
Inget bloggande alls igår, det var inte bra! Men jag har inte så stor lust längre faktiskt. Ibland kommer jag på saker jag borde skriva om som skulle vara kul för er att läsa, men när jag sedan väl sitter framför datorn så orkar jag inte. Ni får gärna säga till om ni vill gästblogga någon gång!

Igår var jag och Katten med och hoppade och det gick verkligen inte bra. Men efter en hel del analyserande vet jag vad som är fel, och det kommer ordna upp sig. På kvällen var jag stallvärdinna istället för JH som var i stället för Ellie, det gick som en dans och jag var snabb som få. Sedan var det torsdagsmys med Karin, Lydia och Maria. Like old times! Mys, mys, mys! Jag åkte inte hem förrens klockan var 21. Galet lång dag blev det. Efter 15 timmar i stallet slockande jag som ett ljus när jag kom hem!

Idag var det träning för Karin som stod på schemat och det gick så där. Det är alltid väldigt mycket svårare att rida henne dagen efter att hon har hoppat tyvärr. Vissa hästar blir ju mer lösgjorda, men inte Katten inte. På slutet av dagens lektion gick det rätt okej, inte bra, men okej.

Vilket fantastiskt väder det har varit idag! Snälla, låt det vara lite fler dagar som dessa. Allt blir så mycket lättare då.

Till top