Tash

Veckan som gått

Permalink1
Har precis vaknat och ätit frukost. Mysmorgon idag igen. Sitter och tittar på Rederiet nu igen. Har kommit till avsnitt 38 av 318 så jag har lite att jobba med.

Veckan som gått har varit jobbig. Jag har varit sinnessjukt trött varje dag.

Måndag: Trött som tusan. Red dressyr på Dotzi och det gick åt skogen. Får man skylla ifrån sig lite så skyller jag lite på att han hade fel nosgrimma... Eftermiddagen/kvällen tillbringades i Täby C med Madde.

Tisdag: Dressyr med Carre, gick inte bra. Han var stark och jobbig och jag bara drog i tyglarna vilket inte gjorde saken bättre. På eftermiddagen blev det lite ATG häng med Lucky och Biggelo.

Onsdag: Lekt för Tessan på morgonen. Tessan red 30 min först och det gick bra, sen red jag ett tag och det blev bra. Spec traven gick fint.
  Red Banze dress på kvällen och det gick inte alls bra. Tråkigt, tråkigt!

Torsdag: Carre hopp, vilket gick fullständigt åt skogen! Han sprang omkring och ville hoppa allt hela tiden (visst, det är jätteroligt att han är pigg och glad, men ibland blir det faktiskt lite mycket). Vi landade i fel galopp hela tiden eftersom jag red så jäkla illa. På kvällen var det Friskis träning med Lydia. Istället för Yvonne var det en vikarie som skulle ha passet, Gunnar. Gunnar var en hårding! Passet var asjobbigt men jättekul!

Fredag: Skritt ut med Karin och Paff. Det gick ju bra (hur nu det skulle kunna gå dåligt...). På eftermiddagen var det Friskis träning med Lydia och Cecilia. Det gick faktiskt bra trots träningsvärken från torsdagens träning. Passledaren Emelie ska till på tisdag ha gjort ett nytt pass och det ser jag fram i mot. Hennes nuvarande pass är sådär.

Lördag: Ragna hopp med Carre. Kändes inte bra. Han kändes slö och oengagerad även fast han var stark och låg på. Ibland blev han till och med lite framtung. När hindrerna kom upp lite kändes han lite bättre. När hindrerna blir lite högre slutar jag backa honom hela tiden utan rider på och får större språng och bättre känsla. Innan hopp var han ytterst lite varm i höger fram kota och efter hopp var han fortfarande varm i kotan efter 20 minuters kylning. Fick som tur var ett sms sent på kvällen när Madde hade lindat Carre att hans ben kändes fina. Skönt! Jag blir så orolig för honom. Får ta och vara lite duktigt nu igen med kylning, liniment och lindning efter ridning.

Söndag: Skulle egentligen vara ledig idag, men det blir några timmars jobb ändå. Ska köra ut Cito till Pytt och hämta hem Sajsa. Jag får med mig JH så det blir trevligt! Dalia har Horsie idag så jag är Horsie ledig! Ska i och för sig känna på hans ben och pussa lite på honom eftersom jag ändå ska till stallet.

Till top