Tash

25/1 2015

Permalink0
 Söndagar måste helt klart vara veckans bästa dag?! Sovmorgon, sovlunch och kanske lite sovmiddag. Ingen stress, ingen hets utan bara lugnt och skönt. Jag går till stallet ikväll och pysslar med hästarna i lugn och ro. Katten och Meggis ska ryktas och promeneras. 
 
Jag maxar ridningen inför Strömsholm. Rider och tränar så mycket jag kan. Öva, öva, öva! Nu är det bara sex veckor kvar tills jag flyttar. Det som känns jobbigast just nu (förutom tanken på att misslyckas när jag väl är där), är att vara utan Katten i 15 veckor. Min fina, jobbiga, störiga, gulliga, bråkiga men ändå helt fantastiska häst. 
 
Vecka 4
Måndag: Kattis och jag hade lite studshoppning för oss själva.
Tisdag: Karinträning med Katten. Hoppade Andrys för Eva på kvällen.
Onsdag: Janneträning med Katten.
Torsdag: Karinträning med Kattis. Red lektion på Andrys och Molle för Karin.
Fredag: Red lektion på Andrys för Karin.
Lördag: Katten och jag tränade för Karin. 
Söndag: Tänker inte rida alls. Katten och jag ska ut och promenera.
 
 
 
 
Det har varit jättekul att rida fina Andrys så mycket den här veckan. Han är väldigt ridbar och härlig, en riktig superponny! 
 
Kattis och jag har haft det lite kämpigt ett tag. Jag har tyckt att Katt har varit stark och jobbig, och Katt har tyckt att jag har varit stark och jobbig. Ett litet bakslag, men jag har försökt att inte hetsa upp mig (så mycket). Den här veckan har det dock lossnat och vi börjar komma tillbaka på banan. Janneträningen gick jättebra och även Karinträningen dagen efter. Igår gick träningen också bra, jag måste bara koncentrera mig på det som är viktigt och inte på vad Nellie gör, eller vad jag ska göra imorn och så vidare. Fokus.
 
Nu ska jag skriva ihop min skoluppgift inför Strömsholm imorn. Vi hade i läxa att titta på en ridlektion på vår ridskola där vi skulle tänkte på vissa saker. Jag tittade på en av Gunnels lektioner och hon uppfyllde alla kriterier mer än väl! Nu ska jag sammanfatta allting och skicka in till vår lärare.
Till top