Tash

Utah van Erpekom

Permalink0
I.50 klassen vanns ut av min favvo: John Withaker och Utha van Erkekom. Så himla fin häst! Visserligen inte i samma klass som Levisto eller Oki Doki, men jävligt nära. En otroligt gullig och hoppglad häst! John vann idag sin 45.te bil. Grattis Johmpa, you are the king!



(Bilden är inte på Johmpa, det är jag fullt medveten om)

Annars har kvällen varit fantastiskt rolig! Gabban hmtade upp mig right in time och jag fick för första gången köra en bil utan övningskörningsskylten på! (eller på uppkörningen gjorde jag ju det förstås). Väl inne på globen vässade vi våra armbågar och stormade anexet samtidigt med 5000 andra. Jag shoppade: ett OS pannband i "guld", ett brunt schabrak från exclusive horse wear, en jättepimpig guldgrimma, ett guldigt spö och en julklapp till Monika. Jag är galet nöjd med mina julklappar till mig själv.. tyvärr så tyckte nog plånboken raka motsattsen, så sorry mina vänner... det blir nog inga julklappar för eran del.

Högst upp på min önskelista står just nu:

1. En frisk Carasco
2. En blingad JW hjälm
3. Ett par svarta Treatorn stövlar. (Får jag inga, måste jag kanske sno Ylvas och det vore kanske inte så kul för henne)
4. Ett par mässingssporrar (helst med bling om det finns)
5. Ett OS träns
6. En fetsugning
7. En bil
8. Körkort för tungt släp
9. Utah van Erpekom

10. Ligga med Chad Michel Murray

Vore er evigt tacksamma om ni kunde bidra med något av ovanstående. Ni kan ju gå ihop och bestämma vem som ger vad. Egentligen tycker jag att julen är överreklamerad och tänkte själv dra in lite på julklappar eller ge bort saker som kan förbättra världen tillexempel ett träd i regn skogen eller en get till kenya, men jag skulle inte börja gråta över att själv få saker på min önskelista. För hur ogärna jag inte vill erkänna det, så är jag en galen matralist. I alla fall när det gäller hästgrejer.

Imorn blir det stallet och träna Totte eftersom jag har varit lite slapp fredag och lördag och låtit honom vila från den spanskaskritten.

Nu måste jag lägga mig och titta på OTH.

(Jag längtar efter min häst. Har inte träffat honom på två veckor. Saknar honom.)

Ka-Ching

Till top