Tash

Inte på topp idag

Permalink2
Usch vad trött jag är! Var i stallet 05.30 imorse för att hinna ta hand om Horise en halvtimme innan jag började jobba. Han är fortfarande jättetjock och varm i benet. Dumma häst! Dock tror jag att det är strålröta som är orsaken... (jag är en dålig hästägare)... Efter att ha ägnat hela natten åt att läsa på hur man ska behandl strålröta har jag nu bestämt mig för att köra på det gamla hederliga sättet med bakteriedödande, gasbinda och tjära. Och fungerar inte det finns det 1000 andra bra behandlingsmetoder att vidta.
  Horise får just nu även finadyne eftersom han har jätteont i benet (jag är en dålig hästägare). Nu är det bara att vänta och hoppas på att svullnaden går ner.

Somvanligt på tisdagar var jag med Fröken Kvamme på Stava och hjälpte henne när hon hoppade Smulan.Det hela gick galant och vi firade med en sen lunch på Mc Donalds. Vilken fest!


Nu borde jag egentligen studsa runt på friskis men jag orkar inte. Jag har tappat all träningsmotivation och vill  bara sitta hemma och äta snask. Men inte ens det får man göra. Om en stund ska jag tillbaka till stallet och kolla till Horsie och trixa lite med tjära och gasbinda.

Ka-Ching
Till top