Tash

Oktoberfest

Andrys, Katania Permalink0

Och så kom hösten. Luften känns härlig att andas, det känns mysigt att skrapa frost från bilrutan 05.45 i mörkret innan man åker iväg till jobbet. Och visst känns det gosigt att sätta på sig underställ, vantar och toppluva? Man uppskattar eftermiddagarna när man kan sitta på ett café i flera timmar och dricka varmchoklad och äta nybakade bullar. Det finns bara ett problem. DET HÄNDER INTE. Hösten är vidrig. Kall, blöt, mörk, lerig och man är trött hela tiden.

Jag och Meggis hänger tillsammans två gånger i veckan. Vi har mycket roligt tillsammans. Bland annat så jagar jag henne i hagen i flera minuter varje gång meddans hon glatt travar i väg från mig igen och igen. En mycket rolig lek. En annan rolig lek är "du får inte tränsa mig för jag har ont i örat leken." Också mycket intressant och givande.

Andy är fantastiskt fin att rida just nu. Blir glad av honom 😍 J träningarna går bättre och bättre och sist gick det galet bra.

Tjockis
Tvätta munnen omedelbart

Katten mår bra. Hon är tjock. Dygn 139 idag. Vi rider en del, mest på skoj (som inte är så skoj). Gosig är hon i alla fall alltid💕

Till top