Tash

Carre Älskling!

Permalink1
Jag har gjort om min hoppehäst till dressyrhäst nu på äldre dagar. Hoppning är för fartfyllt och skaderiskerna för stora. Så snart kommer min häst börja ha skydd i hagen och självklart måste han gå ensam. Jag ska även ha ett täcke på honom så om han rullar sig (ve och fasa!) ska han inte behöva dö av alla livsfarliga bakterier som frodas på marken! "Det är ingen som har skrittat sig till OS!" Precis. Jag kunde inte ha sagt det själv.Horise kanskeinte har jordensbästa skritt, tur att traven och galoppen väger upp. Den här veckan blir det 4 gånger dressyrträning. Idag på lektionen, torsdag och fredag för Monika och på söndag för KG. Jag har även anmält mig till en dressyrtävling den 17 maj på Högvreten. Hoppas jag kommer med och inte blir bortlottad. Madde och Rami har också anmält sig, och Madde har lovat att packa picknick korgen. Det Madde inte vet är att hon även ska få äran att knoppa Horsie eftersom jag är totalt värdelös på det. Madde ska även vara min coatch och hästskötare eftersom Alice har åkte till Paris och lämnat mig och Horsie vind för våg. Taskigt av henne anser jag. Men visst. Gillar man Eiffeltornet mer än Carre så visst...



Jaha nähä, idag var det jobbigt att springa altorp. trött trött trött. Det var nog bra att Elsa bangade passet idag, jag hade förmodligen stupat. Imorn blir det nya friska tag. Jag skulle helst gärna vilja hetsa lite nu, men till hänsyn för er mina kära vänner så är det bäst att jag låter bli. Varför måste jag alltid hetsa om saker. Antingen är det träningen, annars är falsterbo ett hett ämne att hetsa om just nu. Och sen så har vi självklart Horsie som det alltid är lite hets med. Antingen så är han döende (dvs lite varm och tjock i tex en hov eller dyl), eller så måste han ha mera extra mat, eller så behöver han åka in till ATG en gång till bara för att, han kan inte gå för mycket på volt, han ska inte gå i för mycket backar, han får inte gå för mycket på samma underlag för ofta, han ska lindas tre veckor i sträck och sen stå utan, han ska ut i hagen i tid och otid, schabraken ska bytas ofta så att det inte blir svamp, flugmedel ska på, Ja, det är mycket med den där Horsie. Ibland så mycket att man nästan blir galen. Därför är det lite tur att träningen och falsterkvalster är på gång, det avlastar min Horsiehjärna lite.



Annars då? Inte mycket, skönt med röd fredag den här veckan. Jag ska till Monika fredag till lördag. Jag måste kramas lite med Snowy the cat och gosa lite med Frosta. Och på lördag kväll är det visst KG middag. Mys med Elsa, Madde och privisarna. Jag har bjudit med Alice också, det blir kul!

.

Likheten är slående! Natasha eller Marsvin?

Ka-Ching
Till top