Tash

29/11 2013 Globen dag 3

Permalink0
Dagarna flyter på fint inne i globen. Det är mycket att titta på och mycket man kan hitta på. Idag öppnade shoppingen och det är alltid roligt!
 
Fantastiskt härlig morgonpromenad
 
Vill Katten ha eller vill hon inte? Jag hjälpte Eva att shoppa idag. Eller jag försökte. Hon letade efter ett vitt helst lite glittrigt schabrak till Fink. Jag hittade många fantastiskt fina som skulle passat Fink perfekt! Men Eva tyckte att mina förslag var för dyra... Vad spelar det för roll i den allmänna konkursen undrar jag då? 
 
Vi har haft mycket tid över till att titta på föreställningarna idag. Jag har sett både dressyren, hoppningen, kvällsföreställningen och clinicen med Kjell Enhager, Lussan och Tinne.
 
Meggis piffad och redo
 
Mamma och jag var på kvällsföreställningen tillsammans och i pausen gick vi ner och matade Meggis med godis.
 
Jag har träffat Tyra idag. Jag blev galet exalterad när jag såg henne!!! Dog nästan! Då hade jag några timmar tidigare skakat hand med Patrik K och inte hetsat upp mig det minsta över det. Men han kan ju slänga sig i väggen. Tyra, Tyra, Tyra! Jag är fortfarande lite upphetsad. När Eva senare skulle berätta för dom andra i stallet att vi hade träffat Tyra och att det varit väldigt roligt för mig trodde dom att hon sa Kyra istället för Tyra. Dom visste inte ens vem Tyra var.... A m a t ö r e r! Tyra är bäst!
 
Eva tyckte att jag skulle åka och rida Katten nu på kvällen. Helst 23.30-00.30 för då kunde jag säga att jag hade ridit henne både idag och imorgon... Ja, ni förstår. Rätt kul ändå!
 
Nu sova. Klockan är 01 och jag ska upp 06 för att hinna rida Katten innan vi åker till globen och pysslar med hästarna och tittar på GP dressyren.
 
Hoppas jag träffar Tyra imorgon också. Hoppas jag kan säga något vettigt till henne då.
 
 
Till top