Tash

Berätta hur du gör

Permalink1
Nu vill jag egentligen bara sova. Jag har varit sinnessjukt trött hela dagen. Men klockan 22 börjar True Blood och det måste jag se eftersom det var världens cliffhanger förra veckan. Ska alla sprängas och dö eller kommer huvudpersonerna att klara sig så att det kan bli en fortsättning nästa vecka? Spännande... Nu sitter jag och lyssnar på Lasse W och dricker te. Jag har precis anmält mig och Carre till 1.5 i Söderby den 5/6. Dit ska ev Ylva och Casse också. Hoppas hon kommer!
   Jag har även bokat fyra Stockholm horse show biljetter till slutet av november. Betalat och klart! När jag har hämtat ut dom ska de gömmas och sedan plockas fram i mitten av november.

Jag har haft en hel del lektioner i veckan. I måndags hade jag först ponnydressyr och det var jätteroligt! Sen hade jag mark i lilla. Det gick också bra förutom att Lilla G tappade en ryttare eftersom han inte kände för att hoppa över 30 cm.
I tisdags red jag ut med en grupp med Torsten i täten. S

Silverhästen gick bra. Torsten var duktig och förutom en rivning som totalt var mitt fel gick det hela som en dans och vi slutade på en fjärdeplats!

Jag ska tävla Torsten i instruktörsmästerskapet i hoppning den 7/5 i Södertälje. Hela 90 cm är tanken att vi ska skutta över. Finaste Torsten! Det ska verkligen bli jättejätteroligt!

Träningen ligger lite på is just nu. Var på pass i måndags, sen har det inte blivit något i tisdags eller onsdags. Usch. Latmask! På fredag blir det jogging i alla fall. På lördag borde det bli någon slags tränig efter Uffe också.

Carre ligger på minus. I tisdags efter dressyrlektionen började jag gråta för att det hade gått så dåligt. Suck. Imorn är det lektion för Tessan och då ska vi väl kunna få lite ordning på det hela.

Längtar som en galning efter Uffe träningen på lördag! Tjohoo! Över stock och sten i full fart. Amme ska fota mina hopp och sedan ska de upp på bloggen så ni kan se vad ni missar!


Ka-Ching
Till top