Tash

Hemliga fans och annat smått och gott

Permalink0
Lördags: Red för Tessan på morgonen. Carre var jätteduktig! Kan nog bli folk av honom också så småningom!
 Senare kom Eva Marie och vi drogade ner some horses och raspade deras tänder. Efter några timmars jobb tog jag bilen och åkte ut till Enköping för att hälsa på Monika. Väl där gosade jag med Frosta (mitt får) som snart ska få lamm. Lammen ska slaktas och sen ätas upp! (Dock ej av mig eftersom jag inte äter mina vänner, dvs djur). Mumsfillibabba med lammstek... Not! Passade sålklart på att gosa massor med SnowiePowie (min katt) också! Hon sov på mitt täcke hela natten! Är hon inte världens gulligaste?! Jag var även med Monika när hon red på sin ponny Sandy och gav henne lite välbehövda tips hur man faktiskt ska rida. Jag kan ju allt om allt faktiskt, och det är ju för härligt!

Söndags: Låg i soffan hos Monika fram till tolv och gosade med hundarna och kattsen. Sen åkte jag, hela vasaloppet och alla sportlovsfirare hem till stockholm. Det tog sin lilla tid vill jag lova! Dessutom blir jag galen på alla idioter som ligger under 110 på motorvägen när det är bra underlag på vägen. VA FAN! Kör snabbare! Dagen avslutades hemma hos min moster över en trevligt middag.

Måndag: Elsa har äntligen kommit hem från sitt Christus Camp! Idag började två praktikanter i stallet, Linnea och Josefin. Dom ska vara här i fem veckor. Mindre sopning och mera fika för Tash! Tjohooo! Hoppade Hampe idag klockan 12. Det var intressant. På kvällen fick Carre sprätta med sina framben under en timmes dressyrridande. Det gick väl helt okej. Amme, JH och jag åt middag på Ösberga och det var ju väldigt trevligt.
  Konstigt att jag inte förlorar ett gram i vikt när jag som idag har ätit: pizza, fyra skivor rostbröd med smör, bulle, två fantor och lite godis. Heja Tashi friskt humör, magen hänger utanför!

By the way så tror jag att jag lider av lite dysse... Inte roligt! Eller så lider jag bara av slarv. Jag glömmer bokstäver, stavar fel, kan inte byggas upp korrekta meningar, tappar ord och glöm för i helvete inte särskrivningen!  Dysse mongo tjockis Tash!

Det sägs att Sandra Bergholm är ett stort fan av min blogg, och det känns ju jättehärligt att höra! På onsdag ska hon få en autugraf som hon kan rama in och hänga upp på väggen!

Ka-Ching
Till top