Tash

Gott nytt år

Permalink0
Nyårsafton idag. Löften ska lovas för att sedan brytas. Nyärsafton är årets mest överskattade fest. Själv sitter jag i godan ro och ler lite åt alla som har panik över kläningar,spit, smycken med mera. He he he

Den senaste veckan har spenderats på jobbet. Jag har gått kurs med Tottebus. Han har varit helt fantastisk och jag har haft jätteroligt. Idag avslutade vi veckan med att rida ett dressyrprogram som gick jättebra! Fina fina gullponny! Han är så rolig att rida.

Jag har börjat läsa Twilight, än så länge är den okej. Verkligen inte jättebra. Men det är ju oftast så, om många gillar boken och den har fått många lovord är förväntningarna så höga. Ta tillexempel Stieg Larssons triologi. Jag gillar dem inte. Sagan om ringen är också sjukt överskattad (även om man vill rida som Gandalf...). Och även Pirats filmerna. Ettan är bra, men efterföljarna är trista.

Jag har förresten glömt skriva om årets bästa julklapp som jag har fått. Ett par blå antika snowjoggers. Fick dem från en snäll arbetskamrat som helst vill vara anonym. H*n är lite rädd för uppmärksamhet... Gumman!

Igår var jag och Josse och såg Australia. Den skulle ha varit riktigt bra om den varit en timme kortare. Filmen var dock sjuk vacker. Vilken natur. Man kanske borde åka till Australien och fösa boskap. Vad är skillnaden mellan det och att fösa ner hästarna här hemma till hagen?

Ka-Ching
Till top