Tash

Kleptoman?

Permalink0
Jag borde absolut inte blogga nu. Det jag verkligen borde göra är att packa och lära mig dressyrprogrammet. Men eftersom det klagas en del på att jag bloggar för lite, så måste jag väl skriva lite. Så gott folk: det är erat fel om jag rider fel väg på söndag eller om jag glömmer att packa något som är superviktigt att ta med!

Jag håller samtidigt som jag bloggar på att städa. Just nu har jag tvättat och lägger in allt i garderoben. Jag har 4 röda fleecetröjor. Så vitt jag vet så äger jag bara en. Och på min står det helgpersonal. Och på de tre andra jag råkar ha hemma just nu står det bara personal. Jag har alltså någon gång bestämt mig för att låna någon av personalens tröjor (antagligen utan att fråga), och  tagit dom från omklädningsrummet. Och tokigt nog så har deras tröjor flyttat in i min garderob. Jag har även en beige fleece som tillhör Madde hemma. Och jag har även en grön fleece som tillhör Monika här. Jag har alltså fem fleecetröjor som inte är mina. Inte bra. Jag har även en t-shirt som tillhör Ylva. En t-shirt som är Monikas pappas. Jag har även strumpor, trosor och tröjor som är Elsas. Som tur är verkar det som om jag bara snor kläder från folk. Det hade ju varit värre om jag snodde era pojkvänner (om ni nu hade haft några), eller hur??!!! Så ni ska vara nöjda med att jag bara lånar era kläder. Jag gillar dom, dom gillar mig. Jag funderar på att lämna tillbaka kläderna. Inte alla. Vissa gillar jag riktigt mycket. Och det bästa med det är ju att folk glömmer bort att jag en gång i tiden lånade deras kläder...

Imorgon ska jag lasta hö. Jag är tvingad. Jag hatar hatar hatar att lasta hö. Jag är redan sur och grinig av bara tanken att vara där uppe och inte kunna andsas, att få ont i hela kroppen, att bli hörselskadad. Fan! Fan! Fan!

Nu måste jag verkligen fortsätta packa, jag ska upp svintidigt imorgon.
Nu blir det inget mer bloggande på cirka en vecka.

Ka-Ching
Till top