Tash

8/11 2015

Permalink1
Hej! Long time, no see...
 
Jaha ja, vad händer? Inte mycket. Jag har saknat motivation för preis allt och mest varit arg och sur. Nu börjar det vända i alla fall och det finns hopp om livet igen :) 
 
Katten och jag har precis kommit igång igen efter ett par veckors total avsaknad av motivation från mig. I ungefär tre/fyra veckor red jag henne bara två gånger i veckan. Men nu är motivationen tillbaka och vi tränar på för fullt. Vi har en hel del att jobba med innan vi är tillbaka där vi slutade, men det går framåt. 
 
 
Katten och Gaja, gullnosarna!
 
 
Fina, fina Molle! Han är så nyttig för mig att rida på, det är svårt som tusan. Så fort jag spänner mig eller klämmer med skänkeln säger han till. Och när jag gör rätt, är han världens finaste.
 
 
På en av våra promenader tog han med sig matsäck. Nu är han på semester och vilar sig i form. Jag längtar efter honom!
 
 
Ombyggnaden har börjat. Här flyttas Kattens hus till framsidan för att ge plats åt det nya ridhuset.
 
 
Två boxar borta
 
 
 
Andrys, killen som har tagit mig med storm dom senaste veckorna. Han är en fantastisk liten häst! Verkligen helt underbar att rida, det är jätteroligt varje gång. I fredags provade vi kandar för första gången och det tyckte han inte var några konstigheter alls, det var snarare jag som hade problem med tygelfattning och tygelläng. 
 
 
Jag fick en fin present av Hermine för ett par veckor sedan. Just believe. Armbandet har jag på mig de dagar när just believe behövs lite extra. 
 
 
 
 
Till top