Tash

Mysigt

Permalink1
På kvällen kom Amme över för att fika med mig och Madde. Väldigt trevligt att få ett sådant celebert besök! Vid 20.30 övertalade jag sällskapet att det vore trevligt med en promenad till stallet och hälsa på James och Kattis, så vi traskade dit. Amme ville gärna att vi skulle ta bilen, men icke sa nicke. Vardagsmotion är viktigt.
 
Nu har Madde och Amme precis åkt hem och jag ligger i sängen och tittar på film på datorn. Det är så skönt att bo själv! Och så mysigt att bjuda hem folk titt som tätt. Idag har Madde hängt här från 17-23 och vi har ätit, bakat, promenerat, fikat, legat på soffan. Ja, alltså vi har inte LEGAT på soffan... utan vi har legat på soffan! Well, well... Ni hajar!
 
Amme frågade var jag bodde... 70A svarade jag. Det låter som en BH storlek tyckte Amme som sa att jag borde byta upp mig lite. Kanske till 80C....Eller 80DD....
 
Nu ska jag fortsätta titta på filmen samtidigt som jag lär mig LC:2 programmet. Jag tänkte rida igenom det imorgon för Superfrida.
 
Imorn blir det sovmorgon, en springtur, träning för Frida, fixa med Meggis som äntligen kommer hem, natta James och promenad med Elsa. Lovely!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top