Tash

Inte läsvärt faktiskt

Permalink5

Snälla någon: Ge mig sol, värme, en strand, ett hav, en snygg kropp, en vacker sångröst, en överjävligt snygg pojkvän och gärna lite mer pengar på kontot

Nej men om jag skulle ta och vara lite seriös för en stunf. Jag var i Thailand tre veckor förra året vid den här tidpunkten och det var inte roligt. Det var okej den första veckan men sen var jag klar. Jag ville bara hem. Varje dag tänkte jag på Torsten (jag är verkligen nördig) och önskade att kunde få vara i stallet och hoppa i hoppgruppen och så vidare och så vidare.

Angående Torsten (det här hade lika gärna kunna vara skrivet av en viss Ellinor Lindeborg... och antagligen är hon den enda som inte kommer tycka att jag är bortom all sanns och vett och nördighet)
Jag och Torsten är på samma planet. På samma våglängd. Han är min själsfrände. På riktigt. Från första dagen jag red honom blev jag blixt förälskad. Inte för att det gick bra utan snarare tvärtom. När vi skulle galoppera drog han från ena volten till den andra och jag kunde inte stanna... Men herregud vad "rätt" han kändes för mig. I många, många veckor var det han och jag som kämpade och kämpade tillsammans. Han hade en för liten sadel och jag hade en för stor rumpa. "Det ser ut som om det är Torsten och en stor rumpa som rider omkring" Var härliga kommentarer jag fick fler än en gång! Därför har Totte nu en annan sadel en den han hade från början...  
 Och som han hoppar den fina lilla ponnyn! Han kan hoppa hus! Lätt som en plätt stutsar han över allt som kommer i hans väg. Vi har gjort mycket roligt tillsammans och varje gång jag får rida honom blir jag barnsligt lycklig och svävar på små prickiga moln en lång stund.
Hade jag fått köpa honom hade jag gjort det på direkt (jag har frågat mer än en gång), även om han är en ponny och aningens för liten för mig. Jag vill ha honom. Om jag så måste vänta i tio år och mer där till. Han är som sagt min själsfrände och jag vet inte hur många fler själsfränder det finns för mig. Än så länge har jag bara hittat honom.

True Blood time nu.

Ka-Ching
Till top