Tash

28/4 2015

Permalink0
Vet ni... Nu har hälften av kursen gått. Sju veckor och två dagar är avklarade. Sju veckor och två dagar återstår. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Det finns så mycket kvar jag behöver och vill lära mig och det kommer inte hinnas med på sju veckor. Måste tiden gå så fort? Så känns det vissa dagar. Andra dagar vill jag bara åka hem på direkten och aldrig mer komma tillbaka. Men det är väl normalt att det känns så antar jag. Det är väl så livet är i stort? Ibland går det upp och ibland går det ner? (Nu försöker jag verka förnuftig)
 
 
Jas- Kalas fick idag gå på tur och klättra i skogen. Igår var vi nere på koängen och joggade lite. 
 
 
I fredags hade jag dressyrlektion för klassen. Efteråt fick jag ett helt A4-papper av Aggie på saker jag skulle komma ihåg och förbättra. Efter det var inte humöret på topp. Blev något gladare när Madde och Carro sa att man alltid får så många synpunkter. 
 
Igår hade vi programridning för Lena Svensson och Aggie agerade skrivare. Riedel och jag var inte på topp och det gick verkligen katastrofdåligt, men all programträning är bra träning (är förnuftig igen)! Förhoppningsvis går det bättre nästa gång. Idag var vi nere på galoppbanan och red skänkelvikningar och galoppfattningar. På slutet galopperade jag och Johanna jättefort, det var roligt tyckte både jag och Riedel. 
 
Ravve och jag hoppade för Danne på stallplan idag och det gick riktigt bra. Jag måste bara bli lite snabbare på att besluta mig och verkligen genomföra det jag har beslutat. Ravve är bra för mig (förnuftig igen), om jag inte rider verkligen ordentligt så tänker han inte vara med. Vi hade en dipp förra veckan då vi stannade 150 gånger på 80 cm för att jag red som en kratta. Dagen efter samlade jag ihop mig och vi susade över en bana som var betydligt högre utan problem. I måndags hade Hipp3 didaktik för oss och jag fick Carro som hjälpte mig. Det var toppen! Hon red Ravve i helgen åt mig när jag var hemma och han kändes jättefin att rida och jag fick jättebra hjälp. 
 
 
 
 
Till top